16. sep, 2014

Skrive-boble

Jeg er i det kreative hjørnet for tiden, det er som en strøm som går så fort at jeg ikke klarer å følge med selv...hehehe... Siste sangen jeg skrev, startet på norsk, men da jeg var ferdig var den "plutselig" på engelsk. En sang jeg har skrevet på norsk tidligere, er nå på god vei til å bli engelsk. Jeg vet ikke hva som har skjedd, jeg, som har vert fast bestemt på å skrive på norsk, får plutselig inspirasjonen på engelsk.

Idag startet jeg dagen med litt oversetting, deretter var jeg hos min sønn og malte litt i kjelleren i det nye huset hans. Det var godt å få gjøre noe praktisk også, ikke bare sitte inni denne herlige "skive-boblen" :) Vel hjemme var det tid for min nødvendige cowboystrekk, og etter middag surret tankene mine fremdeles. Akkurat nå er det så fullt at jeg ikke klarer å sortere, men jeg vet at når den fasen er over, kommer det vanligvis ut "på rette måten". 

I skrivende stund er det 13 dager til jeg sitter på mitt hotellrom i Antibes, Frankrike. Der skal jeg tilbringe en uke sammen med de gode "diktardamene" mine. En hel uke med fokus på skriving er bare balsam for sjela! 

Vel vel, nå har jeg fått skrevet litt uavbrutt, så nå blir det en liten tur ut i sola, før jeg finner fram gitaren og tar en liten trall. En ny tone kanskje? Kanskje et par nye ord? Eller kanskje det bare blir litt øving på tidligere sanger.