22. sep, 2014

Sove? Ja takk :)

Altså, når man er så trett at øynene svir, og man knapt klarer å pusse tennene av frykt for å sovne i vasken...Hvordan kan det da ha seg at man ikke klarer å sovne? De få gangene jeg har det slik, sender jeg DYPT MEDFØLENDE tanker til de stakkarene som sliter med søvnen både titt og ofte. 

 

Jeg er så heldig at jeg er velsignet med et FANTASTISK sovehjerte! Jeg kan sove hvor som helst, og når som helst. For de som kjenner meg kommer det ikke som noen stor overraskelse når det står "COWBOYSTREKK" på min facebook-status for å si det slik;) Jeg har et stort søvn behov, og har aldri hatt problemer med å legge meg igjen om kvelden. Det er nok derfor jeg synes så FRYKTELIG synd på meg selv når det skjer..hehe... HVA? Får ikke sove? JEG? Huff, jeg har det ikke enkelt...hehe.. 

 

Om jeg skulle hatt det slik hver måned, hver uke, eller enda verre: HVER DAG!!! HJEEELP! Jeg har nå stått opp for andre gang i kveld, og er nå meget usikker på om jeg skal våge meg på å prøve igjen. Muligheten er vel stor for at jeg forsøker sofaen istedet;) 

 

Til alle dere som har søvnproblemer: Sympati-klemmer sendes til dere alle. Dere fortjener GULLMEDALJE som holder det ut, og fremdeles smiler hver dag! :)