26. sep, 2015

Klar for Frankrike

Tenk, nå e det berre 9 dagar igjen til min årlige Frankriketur ilag med diktardamene mine! I år ska eg ikkje berre vera ei veka nei, eg har virkelig slått på stortromma og bestemt meg for at eg må ha 11 dagar. Eg reiser ned to dagar før dei andre, og blir verande to dagar lenger. Eg e så ufattelig heldige som har truffe disse flotte damene. Me har eit heilt unikt felleskap. Me deler erfaringer, hjelper kvarandre der nåken står fast, og ikkje minst: Me ler både med, og av kvarandre ;)

Dersom nåken trur at me er på ferie: Tru om igjen! Altså, det er både ferie og balsam for sjela, men mest av alt er det hardt arbeid heile veka. Me har timeplan med fast oppsatte møter kvar dag, me har ganske mange skrivetimar kvar dag, og når me har fri til mat, latter og glede, så hende det ikkje så reint skjelden at det komme nye idear:)

 

I tillegg til at eg er så heldig å få reisa til Frankrike kvart år, er eg og så heldig at eg får sangoppdrag både som trubadur og på andre tilstelningar. Eg synes det er ei stor æra å bli vist tillit til å synga i begravelser. Det er ei vanskelig tid for dei pårørande, og eg gjer det eg kan for at dei skal få ei verdig avslutning for sine kjære.

 

❤Takknemlig for livet mitt❤