9. jun, 2017

Regnfrakken og selbuvotten

Som eg har skrevet om tidligere, så har eg fått i oppdrag å lage ein sang til ei barnebok. Det er ei stund sidan sangen var ferdige, men med plateutgivelse og og alt som følg med i den prosessen, så har det tatt tid å få den sunget inn. Nå er utgivelsen av "Good to be alive" i boks, så i går var eg i Karmøy Lydstudio for å synge inn sangen eg har laga om Regnfrakken og selbuotten. Vegar L. Pedersen har spela inn musikken for meg, så eg trengte berre møta opp i studio og synga. Eg synes eg er så ufattelig heldig som får eit slikt oppdrag, og at eg i tillegg er så heldig å ha funne eit lydstudio med ein så kjekk og behjelpelige kar som Vegar, som berre tar utfordringar på strak arm - fantastisk!

Eg gler meg til forfattarane får høyre det ferdige resultatet, og håpar dei blir fornøyde. I juli vert det premiere på eit teaterstykke dei har laga om barneboka, då satsar me på at ungane vil lika songen like godt som me gjer :)

Kva skjer så videre? Jo, eg har starta prosessen med fleire songar til desse herlige figurane i boka. Nye songar skal få svirre rundt i hovudet mitt fram til dei er klare for å festas på papiret. Nye tonar skal få vandre rundt i tankane mine og klargjere seg for tekstane. Det er så herig å kjenne ord og melodiar tar form. 

Lyst å vite meir om barneboka? Les her: http://www.selbuvotten.no

 

Takknemlig for livet mitt❤