9. aug, 2021

Ny musikkutgivelse

Nå nærmar det seg utgiving av singelen Hey You (Little Me). EP kjem seinare i haust. Det har vert mykje arbeid, og fremdeles gjenstår det eindel før eg er heilt i mål. Det å drive med musikk er heilt fantastisk! Fantastisk kjekt, og fantastisk utmattande;) 

Heile livet har eg hatt musikken i meg, som ei drivkraft, som noko eg ikkje har kunna gøyma vekk. Eg har ikkje alltid vore like flink å drive meg sjølv framover, men eg synes eg kjem meg. Det er ikkje så mykje som kjem "rekande på ei fjøl" - og det har sannelig ikkje musikken gjort for meg heller. Veien fram til der eg er no, har vert ein berg og dalbane, men for ei glede det har vert mesteparten av tida. Og når dalane har vore djupare enn eg kunne tenke meg, så har eg funnet støtte, trøst og glede i musikken, både min eigen, og andres. 

Det er ikkje mykje som kan måle seg med gleda over å få til noko, og har kampen vore tøff, så er seieren større:)

Hadde det berre vert å synge, så hadde dette berre vert ein lek, men det er så mykje anna som skal til når ein skal gi ut musikk. Premien er verdt å vente på: MINE songar blir utgitt - av MEG - HEILT PÅ EIGENHÅND! 

Akkurat nå sit eg og ventar på filer fra Nashville, så det blir nok nokre timar til eg kan finne senga i dag.