21. sep, 2021

Ny EP 9. oktober 2021

Singelen Hey You (Little Me) er ute på alle strømmetjenester. Nå nærmar det seg tid for å sleppe dei siste 4 låtane. 9.oktober er altså datoen for release.

Dette "koronaåret" har vore veldig spesielt, men sjølv om det ikkje har vore mange jobbar, så har det vore veldig nyttig med tanke på utgivelse av ny musikk. Det er tidkrevande å gi ut musikk. Skriving og komponering krev sitt. Så har ein innspelingar, og utgivelse. Innimellom desse tinga foregår det mykje tankearbeid, læring av nye ting, øving, forandringar, venting osv. Ventetida er lang når ein ventar, men plutseleg går tida alt for fort, og "deadline" stressar ein sånn, at ein ikkje skjønar korleis ein skal rekke over alt. Det hjelper sjølvsagt ikkje at ein ikkje kan alt frå før heller;) 

Når det er sagt, så er eg strålande fornøyd med dei 5 nye låtane mine. Eg håpar at du som lyttar sit igjen med ein god følelse når du høyrer dei:)

Utover EP utgivelse, så kan eg sei at eg er strålande fornøyd med at koronarestriksjonane ENDELEG ser ut til å minke, også i kulturbransjen! Eg har spelejobbar, publikum er glade for å få høyre live musikk igjen, og ikkje minst å få komme seg ut blandt folk igjen. Eg har også bestilt meg etterlengta konsertbillettar i haust, og gler meg stort til å få være publikummar eg også! Det ser rett og slett ut for at alle partar synes dette er ei god tid.

❤La oss håpe at det fortsetter sånn❤